“Wat een bijzonder moment”
01 Jan 1970 |

Biografie

Gerrit Denekamp is een geboren en getogen Emmercompascumer “Emmen”
Waar van zijn hele leven al in het teken van de muziek heeft gestaan, met als voorkeur muziek van eigen bodem.

Toch duurde het jaren voordat Gerrit de microfoon zelf ter hand nam, zijn allereerste keer was tijdens een aprés-ski party in Oostenrijk. Al snel had hij de hele kroeg op de kop staan en ondanks de positieve reacties vond de Emmenaar de tijd nog niet rijp om er echt iets mee te gaan doen
Na jaren later, zangles te hebben genomen bij een klassieke zang lerares gaf zij hem net dat duwtje in de rug dat hij op dat moment nodig had.

Van het één kwam het ander en zo kon het maar opeens gebeuren dat Gerrit op een bedrijfsfeest als heuse artiest zijn eerste echte optreden verzorgde. Geïnspireerd geraakt door de geweldige sfeer en enthousiasme van het publiek wist Gerrit het zeker en is toen verder het pad gaan bewandelen van de entertainment industrie.

Inmiddels 4 jaar verder, trad hij onder andere op in vele kroegen in Emmen en door de rest van Nederland.
Evenementen als de Gouden Pijl, C’est la Vie, Koningsnacht A’dam bij “Jantjes Verjaardag” Rembrandplein en bedrijfsfeesten stond hij op het podium.

Helemaal nadat hij het Dreentse Liedties Festival van 2014 georganiseerd door RTV Drenthe en het Hoes van de Toal heeft gewonnen, door het nummer “Zundagskind” live te brengen tijdens een TV-uitzending van RTV Drenthe.


Gerrit heeft inmiddels 8 singels uitgebracht:
– Oh wat ben je mooi
– Ga verder met je leven
– Zundagskind “Drents en Nederlandstalig”
– We kijken niet meer achterom
– Leef je leven “Drents en Nederlandstalig”
– Duet samen met Martin de Jager “We hangen samen wel de slingers op”
– Wat een bijzonder moment

Ook nu is Gerrit bezig om singels op te nemen zowel in het Drents als in het Nederlandstalig.

Zo kun je zien dat Gerrit Denekamp niet stil blijft zitten en gestaag door gaat.

Het bestaande Nederlandse repertoire met nummers van o.a Jannes, Django Wagner, Rene Schuurmans, Andre Hazes, Frans Duijts en vele anderen is uitgebreid met Engelstalige hits zoals die van Tom Jones, Elvis Presley etc. etc..
Kortom, Gerrit Denekamp, all round zanger van het Nederlandstalige lied met een Engels randje Golden Oldie’s voor al uw bedrijfs- en voetbalfeesten, bruiloften en overige partijen!