Biografie

Ik ben een geboren en getogen Emmercompascumer “Emmen”
Waar van mijn hele leven al in het teken van de muziek heeft gestaan, met als voorkeur muziek van eigen bodem.

Toch duurde het jaren voordat ik de microfoon zelf ter hand nam, mijn allereerste keer was tijdens een aprés-ski party in Oostenrijk. Al snel had ik de hele kroeg op de kop te staan. Dit vond ik zo fantastisch, dit smaakte naar meer. Ik besloot zangles te gaan nemen en zo ben ik begonnen mijn zangcarrière vorm te gaan geven.

Van het één kwam het ander en zo kon het maar opeens gebeuren dat ik op een bedrijfsfeest als heuse artiest mijn eerste echte optreden verzorgde. Geïnspireerd geraakt door de geweldige sfeer en enthousiasme van het publiek wist ik het zeker en ben toen verder het pad gaan bewandelen van de entertainment industrie.

Inmiddels 7 jaar verder, trad ik onder andere op in vele kroegen in Emmen en omgeving en door de rest van Nederland.
Evenementen als de Gouden Pijl, C’est la Vie, Koningsnacht A’dam bij “Jantjes Verjaardag” Rembrandplein en bedrijfsfeesten en voetbalfeesten stond ik op het podium.

Helemaal nadat ik het Dreentse Liedties Festival van 2014 georganiseerd door RTV Drenthe en het Hoes van de Toal heb gewonnen, door het nummer “Zundagskind” live te brengen tijdens een TV-uitzending van RTV Drenthe.

Zo is er al een behoorlijk repertoire wat ik inmiddels gemaakt en uitgebracht heb. U kunt mij boeken voor een feest als echte Feest/Kroegzanger, maar ook voor een mooi Drentstalig repertoire kunt u mij boeken.