Wie is…

Wie is Gerrit Denekamp ?

Gerrit is een geboren en getogen Emmercompascumer. En iemand die graag zingt in het Nederlandstalig en in zijn eigen dialect, het “Veenkoloniaals”. Daarom is hij een veelzijdig zanger die de ene keer een gezellig feest repertoire brengt in Amsterdam tijdens Koningsdag op het Rembrandsplein, of in een kleine setting zijn drentstalige set doet.

Zo heeft hij opgetreden door heel het land bij verschillende kroegen, verjaardagsfeesten, of voetbalverenigingen de afgelopen 6 jaar. Er zijn vele mogelijkheden bespreekbaar om een feest te organiseren bij hem, Bijvoorbeeld met een extra zanger een Dj of een lichtvloer met feestverlichting. Mocht u vragen hebben vul dan het contactformulier in en hij neemt z.s.m. contact met u op. Onder het menu “Feestzanger” vind je meer informatie.

Ook heeft hij deelgenomen aan het programma “Dreentse zangers” van Zo!34 en stichting ReuR. hiermee heeft hij een aantal bekende nummers omgezet naar het Drents “Veenkoloniaals” met deze nummers en Gerrit zijn eigen nummers kan hij jou een mooie Drentstalige set brengen. Waar in ook “Kledder” en “Mien Huus” te horen zijn. Onder het menu “In’t Dreents” kun je meer informatie hier over vinden.